• Нд. Вер 29th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Як у Рівному пройшла підсумкова сесія Малої академії наук

Тра 28, 2024

23 травня в Рівненському обласному академічному українському музично-драматичному театрі відбулася підсумкова сесія Рівненської Малої академії наук учнівської молоді (МАН).

Як повідомили в міськраді Рівного, під час заходу вшанували та нагородили переможців обласного та всеукраїнського рівнів.

На сесії прозвучали слова подяки юним науковцям-манівцям, педагогам, керівникам гуртків та батькам. Всі вони зробили значний внесок у розвиток наукових здібностей учнівської молоді та підтримку їхніх досягнень.

Особливою подією стало вручення відзнаки «Кращий відділ (управління) освіти області – 2024». Цю нагороду отримало Управління освіти виконавчого комітету Рівненської міської ради за результативну роботу та забезпечення активної участі обдарованої учнівської молоді у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в Рівненській області. У цьому визнанні заслуга всіх манівців та їх наставників.

Досягнення Рівненської МАН є вражаючими. 97 учнів закладів загальної середньої освіти здобули перемоги на обласному етапі конкурсу-захисту і стали дійсними членами МАН. Семеро із них стали переможцями на всеукраїнському рівні, зокрема здобувши два перших місця, два других та три третіх місця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *