• Нд. Вер 29th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

У Рівному відбудеться спецпоказ вистав-претендентів на премію «ГРА»

Тра 28, 2024

Цієї суботи у Рівненському обласному академічному музично-драматичному театрі відбудеться спеціальний показ вистави «Скрудж. Різдвяна історія».

Як повідомили в Рівненській обласній раді, ця постановка є претендентом на премію “ГРА” – найвищу нагороду в галузі театрального мистецтва України.

Особливістю цього показу стане присутність журі фестивалю-премії, яке й оцінюватиме виставу. Це надзвичайно важлива подія для театру, оскільки минулого року гран-прі здобула вистава «Зерносховище» про Голодомор, поставлена нашим облмуздрамтеатром.

Показ вистави буде приурочений до Міжнародного дня захисту дітей, адже «Скрудж. Різдвяна історія» розрахована на сімейний перегляд. Вистава, прем’єра якої відбулася у грудні 2023 року, вже була показана 40 разів, і кожного разу з аншлагом.

Крім «Скруджа», у рамках фестивалю “ГРА” також буде показана вистава «Івасик-Телесик» Рівненського академічного обласного театру ляльок. Ця постановка також претендує на нагороду. Вистава призначена для дітей віком від 7 років і буде показана того ж дня. Вхід на цей спектакль буде вільний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *