• Сб. Вер 21st, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

У жителів Рівненщини поліцейські вилучили зброю, боєприпаси та бурштин

Сер 10, 2024

Від надання пояснень правоохоронцям фігуранти кримінального провадження відмовилися. Максимальне покарання, яке їм може загрожувати — до 7 років позбавлення волі.

Про це повідомили в пресслужбі поліції області.

Так, за місцем проживання 32-річного жителя села Томашгород під час слідчої дії в господарчій будівлі поліцейські виявили та вилучили гранату, 297 патронів різного калібру, дві гвинтівки, одна з яких з пристроєм для прицілювання, порох та каміння бурштину-сирцю.

Крім того, у господарстві 58-річного жителя села Перекалля, правоохоронці вилучили 67 набоїв різного калібру, рушницю з оптичним прицілом та штик-ніж.

Вся вилучена зброя не зареєстрована у встановленому законом порядку. Також в ході обшуку вилучили автомобіль «Land Rover Defender», номер кузова якого був знищений.

За цим фактом також відкрили кримінальне провадження.

Санкціоновані обшуки провели восьмого серпня слідчі слідчого управління спільно з працівниками управління карного розшуку за процесуального керівництва прокуратури, в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України.

Вилучене скеровуватимуть для проведення експертиз, за результатами яких вирішуватиметься питання про повідомлення зловмисникам про підозру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *