• Сб. Вер 21st, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Рівненські та волинські рятувальники взяли участь у міжнародних навчаннях для пожежних «Маневри Хойна 2024»

Вер 15, 2024

На запрошення Ради Добровільної пожежної охорони в місті Хойна Західнопоморського воєводства Республіки Польща, представники ГУ ДСНС України у Рівненській та Волинській областях взяли участь у міжнародних навчаннях для пожежних «Маневри Хойна 2024», що тривали у період з 13 по 15 вересня.

Про це повідомили на сторінці управління.

Метою навчань є обмін досвідом між країнами Європи щодо відпрацювання навичок з ліквідації пожеж у важкодоступних приміщеннях, евакуація постраждалих, ліквідація наслідків дорожньо-транспортних пригод, підвищення рівня майстерності рятувальників, та також відпрацювання взаємодії та комунікації підрозділів державної та добровільної пожежної служби.

Цьогоріч представники ДСНС взяли участь у щорічних навчаннях у ролі інструкторів на спеціальній локації у м. Хойна (Республіка Польща) для гасіння пожеж і розбору завалів будівель, що постраждали внаслідок ракетних ударів.

Вказані міжнародні навчання проводяться з 2016 року на полігоні Добровільної пожежної охорони в місті Хойна та вже стали платформою для обміну досвідом між рятувальниками з різних країн Європи.

У цьогорічних навчаннях взяли участь понад 250 фахівців з таких країн Європи, як Німеччина, Чехія, Нідерланди, Польща та Україна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *