• Пт. Жов 4th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

У Рівному за вихідні винесли близько 220 постанов за порушення правил паркування

Жов 2, 2024

Інспектори з паркування Департаменту муніципальної варти Рівного за вихідні активно працювали на вулицях міста, опрацювавши центральні райони та головні магістралі.

Зокрема, перевірки пройшли на вулицях Словацького, Петлюри, Поштовій, Пересопницькій, Сагайдачного, Соборній, Т. Давидюка, Небесної Сотні, 16 Липня, Драгоманова, Замковій, Здолбунівській, Мазепи та Шевченка.

У результаті було винесено близько 220 постанов про порушення правил паркування, з яких майже 180 — за порушення вимог дорожніх знаків “Зупинку заборонено” (3.34) та “Стоянку заборонено” (3.35).

Крім того, водії продовжували порушувати правила, паркуючись під шляхопроводами та на пішохідних переходах, що є серйозним порушенням.

Особливо здивували інспекторів водії автомобілів Opel та Volkswagen, які, порушивши правила паркування, влаштували справжній “перформанс”. Хто з них почав першим — невідомо, але порушниками стали обидва.

Муніципальна варта вкотре закликає водіїв дотримуватися правил паркування, бути уважними та піклуватися про безпеку не тільки себе, а й інших учасників дорожнього руху, особливо пішоходів та велосипедистів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *