• Чт. Кві 18th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

На Рівненщині відзначили фіналістів конкурсу «Учитель року»

Лют 12, 2021

Сьогодні відбулося нагородження фіналістів обласного туру щорічного конкурсу «Учитель року». На фінальному етапі четвірку переможців визначали з-поміж 28 кращих педагогів Рівненщини. Саме вони представлятимуть область на всеукраїнському рівні і боротимуться за перше місце в різних номінаціях. 

Цьогоріч через карантинні обмеження «Учитель року» вперше проходив в режимі онлайн. На участь у конкурсі зареєструвалися загалом 80 педагогів. В першому турі змагалися 67 вчителів.

Так, в номінації «Керівник закладу освіти» за результатами фахових конкурсних змагань переміг директор опорного закладу Прислуцький ліцей Березнівської міської ради Сергій Минюк.

У номінації «Математика» перемогла вчитель Білокриницького ліцею Білокриницької сільської ради Марина Козачук.

У номінації «Українська мова та література» найкращий результат продемонструвала педагог Клеванського ліцею №2 Клеванської селищної ради Вікторія Середа.

А в номінації «Трудове навчання» переміг вчитель Дубровицького НВК «Ліцей-школа» Дубровицької міської ради Сергій Берестень.

Кожен з переможців обласного етапу конкурсу отримає фінансове заохочення в розмірі двох посадових окладів вчителя вищої категорії, а це в межах 15 тис.грн. Ці кошти закладені в Обласній програмі розвитку освіти.

Крім того, цього року переможці обласного етапу вперше отримали спеціальні відзнаки, які нагадуватимуть їм про цю знакову у професійному житті подію.

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *