• Сб. Кві 20th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Вчителька з Тернопільщини стала кухарем, завдячуючи рівненським спеціалістам

Лют 28, 2021

Світлана Колужняк любить і вміє готувати. Жінка має вищу педагогічну освіту, досвід роботи продавцем, проте надто вподобала кухарську справу.

Аби офіційно працювати за професією кухаря – звернулася до Чортківської районної філії Тернопільського ОЦЗ. Вже там порадили підтвердити результати неформального навчання у Рівненському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ.

Як повідомила старший майстер Олена Хоміна, на базі навчально-виробничого комплексу, що у Рівному, претендентка у дводенний термін успішно склала кваліфікаційну атестацію. Тестові завдання жінка виконала першого дня. Другого – працювала у навчальній кухні-лабораторії. Страви, що склали її меню згідно з технологічною картою, – овочевий суп, м’ясні биточки, картопляне пюре, тушкована з овочами і томатом риба та сирна запіканка. Усі були відмінної якості, смачні та чудово презентовані.

Світлана Калужняк отримала не лише офіційний документ, а й новий професійний досвід, потрібні комунікації та свіже натхнення до роботи. А готуватиме жінка для дітлахів ДНЗ «Чебурашка» у м. Чортків.

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *