• Нд. Вер 29th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Лікарня Рівного придбала надсучасне обладнання

Сер 13, 2023

Рівненська обласна дитяча лікарня здійснила крок уперед у сфері медичних технологій, придбавши передове обладнання для операційних заходів.

Новим придбанням став багатофункціональний монітор пацієнта General Electric CARESCAPE B650 з модулем E-Entropy.

Як повідомили в закладі, цей інноваційний монітор розроблений з урахуванням різних вікових категорій пацієнтів – як новонароджених, так і старших дітей.

Він має вбудоване програмне забезпечення, яке дозволяє визначати ступінь глибини анестезії, що є надзвичайно важливим показником під час медичних процедур.

Однією з ключових функцій нового монітора є здатність вимірювати рівень ентропії – показника, що допоможе оцінювати глибину анестезії та ступінь свідомості пацієнта. Це особливо важливо при операціях, коли точна контрольована анестезія є критично важливою.

Модуль E-Entropy, який входить до складу цього монітора, є портативним, що дозволяє використовувати його на інших п’яти моніторах того ж виробника, які вже присутні в операційних та відділеннях анестезіології медичного закладу. Це забезпечить єдність підходів та стандартів у використанні обладнання, що, у свою чергу, сприятиме більш високій ефективності та точності проведення медичних процедур.

Лікарі-анестезіологи, які працюватимуть з новим монітором, вже пройшли спеціальне навчання, щоб володіти всіма можливостями та функціями цього обладнання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *