• Вт. Тра 7th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

У соцмережах вкотре поширюють фейк про графіки відключень електроенергії на Рівненщині

Лис 9, 2023

Сумнівні ресурси у соцмережах поширюють неправдиву інформацію про нібито застосування в території Рівненщини графіків стабілізаційних відключень електроенергії.

У Рівнеобленерго запевняють – енергосистема краю працює стабільно, оператор об’єднаної енергосистеми України НЕК «Укренерго» не встановив лімітів споживання електроенергії на Рівненщині, обмеження споживання не застосовуються до жодної категорії споживачів, потужності вистачає для усіх потреб області.

Про застосування графіків погодинних відключень у Рівненській області наразі НЕ ЙДЕТЬСЯ. Запровадження погодинних відлючень можливе лише у разі масованих ворожих обстрілів, і, як наслідок, пошкоджень енергетичного обладнання.

З кінця минулого опалювального сезону ПрАТ «Рівнеобленерго» інтенсивно готує електромережі краю до холодів та можливих викликів, проводить ремонтну кампанію, розроблені схеми резервного живлення, збільшений аварійний запас матеріалів на випадок обстрілів енергетичної інфраструктури, посилено захист енергооб’єктів краю.

Просимо бути пильними та користуватися тільки офіційною та достовірною інформацією.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *