• Нд. Тра 5th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Під час воєнного стану в Рівненській області на 15% зросла кількість підприємців

Січ 27, 2024

За майже два роки війни в області не лише не зменшилась кількість фізичних осіб-підприємців, але й зросла на 15,4% та становить 44,7 тисяч осіб. Це свідчить про адаптацію та гнучкість бізнесу, а також ефективні державні та місцеві програми.

На цьому наголосив начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль під час зустрічі із бізнесом.

«Принагідно хочу подякувати нашому бізнесу. За допомогу військовим, внутрішньо переміщеним особам. Ми відчуваємо вашу підтримку, – наголосив Олександр Коваль. – Завдяки сумлінним платникам податків та активній участі бізнесу маємо суттєвий приріст бюджетних надходжень. Зокрема, за 2023 рік загалом по області до держбюджету надійшло майже на третину більше коштів, ні за попередній рік».

Досить символічно, що зустріч із бізнесом співпала з приїздом голови Фонд державного майна України Віталія Коваля, який на посаді начальника Рівненської ОВА започаткував таку платформу, що стала одним з найкращих комунікаційних майданчиків на Рівненщині.

Представникам бізнесу озвучили пропозиції від Фонду держмайна. Крім того говорили про інші можливості – кредити, гранти, інвестиції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *