• Пн. Кві 29th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Для правоохоронців Рівненщини провели психологічне заняття

Бер 25, 2024

Психологи поліції Рівненщини масштабують серед колег отримані знання в межах міжнародної співпраці з Ізраїльською Коаліцією по роботі з Травмою «Israel Trauma Coalition».

Про це повідомили в пресслужбі поліції області .

Заняття, спрямовані на просвіту та антистигму серед поліцейських, психологи втілюють в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «#Ти_як?».

22 березня фахівці служби психологічного забезпечення провели практичний психоедукаційний захід із поліцейськими Дубенського районного відділу поліції, у відповідності із програмою «Основи психологічної самодопомоги та роботи з особовим складом з підвищення стресостійкості під час виконання службових обов’язків».

Під час практичної частини заняття співробітники колективу ознайомилися із алгоритмом надання першої психологічної допомоги за протоколом «АПА», а також засвоїли основні аспекти самодопомоги та надання психологічної підтримки колезі-напарнику при ймовірному виникненні надзвичайних (кризових) ситуацій.

На завершення роботи присутні були залучені до планової експрес-діагностики та оцінювання соціально-психологічної атмосфери колективу, в якому працюють. Військові дії та кризові періоди є випробуванням для міцності, стійкості та резильєнтності людської душі.

Тому, важливо мати знання та навички, які допоможуть підтримати емоційне благополуччя та зберегти ментальне здоров’я.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *