• Ср. Тра 1st, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Амбасадор, пенальті, вболівальниці та стрибки до стелі: у Рівному продовжуються змагання “Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги”

Кві 12, 2024

Фінальні ігри ІІІ етапу змагань “Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги” в Рівненській міській територіальній громаді продовжуються.

Про це повідомили в Рівненській міській раді. Нещодавно у ліцеї №26 відбулися фінальні ігри ІІІ етапу з футзалу. За право представляти громаду в наступному ІV етапі змагань боролося 6 команд.

За 5 та 6 місце змагалися команди ліцеїв №11 та №13, які в основний час зіграли внічию, а переможець визначився в серії післяматчевих пенальті, і ним став РЛ №13.

За третє місце у спортивному двобої зустрілися команди РЛ №26 та ліцею “Центр надії”, де в нелегкій боротьбі перемога дісталася РЛ “Центр надії”.

А у фіналі зійшлися ліцей “Український ” та РЛ № 28! І, як і годиться для фіналів, переможців в основний час не було визначено. Хлопці били пенальті! З рахунком 2:1 перемогла команда РЛ “Український!”.

Нагороджував команди Михайло Волянюк, один з найкращих футзальних гравців України, амбасадор проєкту, капітан команди української футзальної VBET Екстраліги «Кардинал-Рівне».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *