• Сб. Вер 21st, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

У Рівненському інституті права вручили дипломи бакалаврів

Лип 24, 2024

“Навчатися, щоб перемагати” – такий вислів прикрашає герб Рівненського інституту Київського університету права НАН України.

Вчора 71 випускник вишу отримав диплом бакалавра, які вручив ректор Юрій Бошицький.

За25років існування інституту це 26 випуск. А юридичну освіту тут встигли отримати 1772 студенти. Серед випускників – знані в області та в Україні правники, які працюють в різних інституціях.

Зі знаковою подією новоспечених бакалаврів та їхніх батьків привітав голова обласної ради Андрій Карауш.

«Ваші студентські роки припали на непростий час: Covid-19, потім війна значно ускладнили навчальний процес. Але ви не зупинялися і пройшли цей шлях. І от сьогодні ви вже бакалаври. Бажаю вам надалі вдосконалювати свої знання і в найближчому майбутньому реалізуватися як успішні юристи», – зауважив голова РОР.

За активну громадську позицію та внесок у розвиток студентського самоврядування Андрій Карауш нагородив цінним подарунком Рівненської обласної ради – годинником, цьогорічну випускницю бакалаврату Катерину Ковальчук.

А після офіційної церемонії нагородження кращих студентів та вручення документів про освіту в інституті відкрили виставку живопису.

Як наголосив ректор КУП Юрій Бошицький, це вже добра традиція їхнього вишу – присвячувати нову експозицію мистецьких робіт новим випускникам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *