• Сб. Вер 21st, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Дія. Центр у Гощі: громада планує збільшувати кількість адмінпослуг

Сер 30, 2024

Заступник голови ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Олександр Терещенко відвідав ЦНАП Гощанської селищної ради.

Разом із головою Миколою Панчуком обговорили питання збільшення кількості надання адмінпослуг у віддалених робочих місцях.

Нагадаємо, ЦНАП у Гощі розпочав свою роботу чотири роки тому. Нині загальна кількість адмінпослуг, які тут надають – 349.Заклад став першим в області, який набув статусу Дія. Центр.

Окрім Гощі нині вони діють у Корецькій, Бокіймівській, Рівненській, Костопільській та Білокриницькій громадах. Тут запроваджені єдині стандарти щодо якості надання послуг – зручно, швидко, просто та людяно.

Такий статус надається лише тим, хто відповідає 12-м критеріям якості.

Лише за пів року тут надали понад 8 тисяч адмінпослуг. Безпосередньо у ЦНАПі можна зареєструвати місце проживання, нерухоме майно, а також отримати послуги соціального характеру, земельного кадастру. Діє Єдине ветеранське вікно.

«Розвиток ЦНАПів є важливим показником руху громади до цифрової трансформації. До слова, найближчим часом тут планують надавати послуги з використанням «мобільного кейсу». А це також впровадження принципу безбар’єрності», – наголосив Олександр Терещенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *