• Сб. Вер 21st, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Національний університет «Острозька академія» урочисто зустрів понад 700 першокурсників

Вер 2, 2024

Національний університет «Острозька академія» урочисто розпочав новий навчальний рік, прийнявши понад 700 першокурсників.

На традиційній церемонії інавгурації, яка знаменує посвячення нових студентів у спудеї, були присутні не лише першокурсники та їхні батьки, а й представники влади та меценати.

Серед гостей урочистостей був начальник Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль, який звернувся до студентів із натхненними словами. Він підкреслив важливість «Острозької академії» для України, назвавши її символом національної духовності, культури та освіти.

«Острозька академія для України заклад особливий. Це символ нашої національної духовності, культури та освіти. Тут зростали лідери, які творили нашу історію. Бажаю першокурсникам стати продовжувачами цих традицій. І пам’ятати, що сумлінне навчання сьогодні – це інвестиція не лише в їхнє особисте майбутнє, але й у майбутнє України», – зазначив Олександр Коваль.

Цього року 30 студентів отримали гранти від меценатів Острозької академії, що підкреслює підтримку талановитої молоді та важливість освіти в розвитку держави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *