• Сб. Вер 21st, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

30 молодих людей стали першокурсниками Рівненського інституту Київського університету права

Вер 5, 2024

Наразі вони офіційно отримали студентські квитки цього вишу, який входить до Національної академії наук України. А також – почули настановчі слова від професорсько-викладацького складу, випускників та партнерів.

Про це повідомили в Рівненській облраді.

«Правова система України зазнає постійних змін. І якщо до 24 лютого 2022 року ці зміни були пов’язані з удосконаленням законодавства, реформою системи судочинства та інших напрямків, які наближають нас до вимог Євросоюзу, то після повномасштабного вторгнення рф, українські юристи змушені долати чимало нових викликів. Ці виклики війни непрості і вони мають вплив на юридичну освіту також. Упевнений, що ви впораєтесь з цими викликами, використаєте всі можливості та шанси, які дають вам роки студентства, і в майбутньому станете правовою елітою незалежної України», – наголосив заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк, звертаючись до першокурсників РІКУП.

Під час урочистої церемонії посвяти у студенти, молодим людям розповіли про перспективи, які на них чекають. Сьогодні в Рівненському інституті Київського університету права працюють над посиленням кадрового потенціалу. До команди викладачів вишу доєднуються знані в Україні та за її межами юристи-практики, дипломати, які мають чималий досвід в юриспруденції і можуть дати молодим людям практичні навички та поради.

Уже на третьому курсі студенти інституту і самі мають можливість попрактикувати, надаючи безкоштовні консультації малозабезпеченим громадянам, військовослужбовцям та їхнім родинам.

Окрім того, в інституті провадять науково-дослідну роботу і організовують всеукраїнські та міжнародні конференції.

Адже Київський Університет Права НАН України підписав понад 100 меморандумів і має співпрацю з двома десятками країн світу.

До слова, віднедавна Рівненський інститут Київського університету права НАНУ очолила нова людина – директоркою вишу призначена кандидат наук Стефанію Українець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *