• Нд. Вер 29th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Лікар з Рівного став національним представником України в Міжнародній асоціації ISMISS

Вер 23, 2024

Лікар Рівненської обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка, Валентин Піонтковський, отримав важливе призначення як національний представник України в Міжнародній асоціації малоінвазивної хірургії хребта (ISMISS).

Таке рішення було ухвалене минулого тижня на засіданні президії ISMISS у німецькому місті Хомбург.

Валентин Піонтковський — заступник директора Рівненської обласної клінічної лікарні з питань реформування медицини, доктор медичних наук та Заслужений лікар України. Його призначення є визнанням значних досягнень та професіоналізму в галузі хірургії хребта.

International Society for Minimal Intervention in Spine Surgery (ISMISS) — це міжнародне товариство, засноване в 1988 році, яке об’єднує спеціалістів з малоінвазивної хірургії хребта з різних країн. Протягом багатьох років Україну в цьому товаристві представляв професор Володимир Радченко, видатний хірург-вертебролог.

Валентин Піонтковський також очолив новостворену громадську організацію «Українська асоціація хірургії хребта», створену під час симпозіуму ISMISS у Рівному в червні цього року, що підкреслює його лідерство у національній спільноті спінальних хірургів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *