• Сб. Жов 5th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Рівненська обласна рада налагоджує співпрацю з Південною Кореєю

Жов 5, 2024

Голова РОР Андрій Карауш зустрівся з представниками Lee Tae Seok Foundation (Південна Корея). З 2012 року фонд надає гуманітарну допомогу різним країнам світу. З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, особлива увага Lee Tae Seok Foundation прикута до нашої держави, зокрема, до Рівненщини.

Про це повідомили в Рівненській обласній раді.

Так, у 2023 році фонд підписав меморандум про співпрацю з Рівненська обласна клінічна лікарня імені Юрія Семенюка. Також Lee Tae Seok Foundation були закуплені медикаменти для КП “Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни” РОР.

Вчора президент Фонду Джин Сунг Ку та представник Фонду в Україні Армен Мелікян знову завітали на Рівненщину. А саме – в Обласний спортивний ліцей в м. Костопіль.

Цього разу благодійники привезли форму для спортсменок відділень волейболу та футболу, що стало черговим кроком у співпраці з цим обласним комунальним закладом обласної ради.

“Ми, корейці, маємо з українцями схожу історію. У нас – це історія між Північною Кореєю та Південною Кореєю. Тож ми розуміємо, як почуваються діти в цій ситуації. Тому я відчуваю більше симпатії до українських дітей, бо ми це вже пережили”, – зауважив президент Lee Tae Seok Foundation ДжинСунг Ку.

Зі свого боку, голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш подякував корейським гостям за допомогу, яку вони надали нашій області.

У той же час висловив сподівання, що це знайомство переросте у співпрацю між Фондом та Рівненською обласною радою – вже як рівноправними партнерами.

Результатом зустрічі стало підписання Меморандуму про співробітництво між Рівненською обласною радою та Lee Tae Seok Foundation.

Документ діятиме три роки і передбачає надання гуманітарної допомоги для комунальних закладів та підприємств Рівненської обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *