• Вт. Жов 22nd, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

У Рівному відзначили кращих харчовиків

Жов 20, 2024

Напередодні Дня працівників харчової промисловості заступник голови Рівненської ОДА Олександр Кохан привітав харчовиків з професійним святом та вручив кращим представникам галузі нагороди МінАПК та облдержадміністрації.

Нині харчовій галузі Рівненщини працює понад 200 підприємців. Це і потужні виробництва, і ФОПи, які переробляють невеликі обсяги сільгосппродукції. Загалом у цій сфері – майже 10 тисяч працівників.

«Попри війну, галузь щороку нарощує, зʼявляються нові лінії та заводи. Рівненська продукція – конкурентоспроможна, а торгові марки – відомі у Європі. За перше півріччя харчовики наростили експорт, зокрема тваринницьку продукцію на +51%. До слова, найдинамічніше розвиваються підприємства, що користуються державними та партнерськими програмами підтримки. Дякую за наполегливість і відданість справі!» – звернувся до присутніх Олександр Кохан.

Директорка Департамент агропромислового розвитку Рівненської облдержадміністрації Надія Переходько додала, що на сьогодні 18 підприємств з виробництва продуктів харчування Рівненської області приєднались до програми Національного кешбеку та зареєстрували свої товари, що сприятиме збільшенню продаж.

Це – ТОВ «Рівне-Борошно», ТОВ «Хлібодар», ТОВ «Рівненська продуктова компанія», ТОВ «Фіто Україна», ТОВ «ВПК Україна», ТОВ «Радивилівмолоко», ТДВ «Кузнецовський хлібозавод», ПП «Віліс», ТОВ «Щедра нива», ТОВ ВТП «Агропереробка», ПП «Аметист плюс», ТзОВ «Волинський бровар», ТОВ «Роял Лайф Кава», ТОВ «Фабрика декору солодкий дім», ПП «Агропромислова компанія Рівне», ТОВ «Нова Пак», МПП – Фірма «Ямуна» ТОВ «Торговий дім «Захід спеція».

Нагадаємо, День працівників харчової промисло́вості відзначається щороку у третю неділю жовтня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *