• Чт. Тра 2nd, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

На новорічне свято у Рівному витратять більше трьох мільйонів гривень

Сер 21, 2021

На придбання нової штучної ялинки, а також новорічної ілюмінації та декорацій для прикрашання центрального майдану Рівного планують витратити понад 3,5 млн грн із міської скарбниці.

Про це вчора під час перерви сесійного засідання Рівнеради розповів журналістам міський голова Олександр ТРЕТЯК.

Це питання вже отримало погодження всіх постійних комісій Рівнеради. Відповідні зміни до бюджету депутати внесуть на сьогоднішньому сесійному засіданні.   

  • Це гроші не лише на ялинку. Це витрати на всю програму Різдвяно-новорічних свят. Це й ілюмінація, і декорації, програма й інші атрибути, що створять святкову атмосферу. Сама штучна ялинка як правило коштує від 700 тисяч гривень. Чому було прийнято таке рішення? У нас є завдання, щоб новорічне свято було гарним і мешканці були задоволені.

Торік у Рівному не встановлювали ялинку на майдані Незалежності. Місто на момент різдвяно-новорічних свят перебувало в червоній карантинній зоні. Натомість прикрасили ілюмінацією кілька живих ялин, що є в центрі майдану. Таке рішення активно критикували рівняни. У попередні роки на майдані Незалежності завжди ставили живу ялинку, яку купували в одному з держлісгоспів. 

(На фото: так виглядав майдан Незалежності торік)

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *