• Ср. Тра 1st, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

За результатами ЗНО-2021 рівняни ввійшли у трійку лідерів

Сер 27, 2021

Цьогоріч місто Рівне отримало почесне 3 місце у рейтингу обласних центрів України за результатами зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року.

Випускники Рівненщини стали третіми після Львова та Києва, зазначив рівненський міський голова Олександр Третяк.

– Тому з особливою приємністю сьогодні взяв участь у Загальноміській серпневій освітянській конференції. Адже усі ці результати випускників – це щоденна праця педагогів. Саме вони після батьків виховують підростаюче покоління, роблять свій внесок, щоб посіяти в душах дітей добре, мудре та вічне. – наголосив Третяк.

Голова зазначив, що в період пандемії освітяни показали, що готові пристосовуватися до нових умов та викликів. На освітянській конференції Олександр Третяк вручив сертифікати на отримання стипендій міського голови десятьом педагогам міста. Подяки Рівненської міської ради та виконавчого комітету отримали сьогодні директори навчальних закладів нашого міста та їх колективи.

– Виховання молоді – пріоритет нашої команди. Впевнений, що ми разом з освітянами Рівного будемо і далі докладати максимум зусиль, щоб наші школярі показували найкращі результати та вже наступного року стали першими. – підсумував очільник міста.

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *