• Чт. Кві 25th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

В рівненських школах існує проблема із забезпеченням підручниками для 6-их класів

Вер 11, 2021

Практично щороку доводиться чути про певні проблеми із забезпеченням школярів підручниками. Яка ситуація цьогоріч, редакція поцікавилася в начальника міського управління освіти Богдана ТУРОВИЧА.

– У 2021-2022 навчальному році забезпечення учнів 1-11-их класів підручниками складає 97%, – каже Богдан Турович. – Надходять підручники для учнів 4-их, 8-их класів. Станом на 30 серпня в заклади надійшло 82% підручників для учнів 4-их класів. Продовжують надходити підручники для учнів 8-их класів. Але не з усіх предметів. Однак у закладах є достатня кількість підручників 2016 року видання, а також їх електронні версії.

Найбільша проблема із забезпеченням учнів 6-их класів підручниками через збільшення у цьому навчальному році кількості школярів. Шестикласники забезпечені книжками на 88%. Учні будуть використовувати у навчальному році підручники 2014 року видання. До послуг школярів – електронні версії підручників, які знаходяться на сайті Інституту модернізації змісту освіти в розділі «Електронна бібліотека».

Записала Наталія НИРКОВА

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *