• Нд. Тра 5th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

У Рівному особливі діти їздитимуть у громадському транспорті за виданими посвідками

Січ 23, 2021

Обмеження кількості пасажирів у салонах тролейбусів і маршруток ускладнила і без того злободенне питання, пов’язане з роботою громадського транспорту. Найбільші незручності відчули на собі літні люди та пасажири з особливими потребами.

– На жаль, проблема комфортного перевезення пасажирів у громадському транспорті міста залишається однією з найбільш гострих, – зауважує секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян. – Так, скажімо, ще 28 грудня до мене звернулись батьки діток, що навчаються у спеціалізованих закладах «Пагінець» та «Особлива дитина», нарікаючи на те, що не могли в умовах карантинних обмежень доїхати до місця навчання. На лист з проханням знайти вирішення проблеми чиновники, як це не раз бувало раніше, обмежились звичайною відпискою і жодних конкретних дій не вжили.

Разом з тим, як повідомив Віктор Шакирзян, керівник КП «Рівнеелектроавтотранс» отримав суворе попередження через те, що кондуктори тролейбусів за останній час двічі відзначились некоректною поведінкою по відношенню до пасажирів. Так, нещодавно мав місце випадок, коли кондуктор виставила з тролейбуса неповнолітню дитину.

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *