• Чт. Бер 28th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Безробітних у Рівному навчатимуть викладачі університету

Жов 5, 2021

4 жовтня відбулася зустріч представників Рівненського центру ПТО ДСЗ і Національного університету водного господарства та природокористування. У  конференц-залі університету, під час обговорення спільних кроків, було укладено договір про співпрацю.

На підписанні договору були присутні заступниця директора Оксана Зигалова, старший майстер Віктор Красовський (Рівненський центр ПТО ДСЗ) та д.т.н., професор, директор Петро Мартинюк, д.е.н., професор, завідувач кафедри комп’ютерних технологій та економічної кібернетики Петро Грицюк, к.е.н., доцентка кафедри Оксана Кардаш (Навчально-науковий інститут автоматики, кібернетики та обчислювальної техніки НУВГП).

Пріоритетними напрямами взаємодії закладів освіти стануть обмін освітянським досвідом, впровадження дуальної форми здобуття освіти, використання навчальних майданчиків для підвищення кваліфікації викладачів, залучення педагогів для роботи із слухачами-безробітними, переддипломна практика студентів університету на базі Центру та стажування викладачів РЦПТО на базі НУВГП.

У ході засідання робочої групи зроблено акцент на інформативній складовій співпраці, і вже на чергове засідання кафедри КТЕК було запрошено Оксану Миколаївну Зигалову для презентації  Ресурсного центру інформаційно-комунікаційних технологій РЦПТО, професій і напрямів, за якими відбувається підготовка фахівців ІТ-сфери. Крім того, заплановано участь РЦПТО ДСЗ у Днях кар’єри, які щорічно організовує університет.

«Якщо є градієнт, завжди буде рух!», – оптимістично зауважив  Петро Грицюк. І рух уже відбувається – не лише назустріч, але й в одному напрямку – до сучасної освіти студентів, викладачів і слухачів у галузі ІТ-технологій.

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *