• Чт. Кві 25th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Тема з вкраденим державним урожаєм на Рівненщині набирає обертів

Жов 12, 2021

Як стало відомо, керівники групи компаній «Аграрні системні технології» вже не вперше обкрадають державу.

Ще в 2015 році основний акціонер фірми – Дмитро Колесник та його двоюрідний брат Юрій Пучинкін, які на той час володіли агрохолдингом «ТАКО», спробували незаконно вивезти заарештоване за борги компанії перед банком зерно з села Паволоч Попільнянського району Житомирської області. Операцію “прикривали” понад 300 бойовиків, озброєних, в тому числі і вогнепальною зброєю, близько кількох десятків з яких, після аналізу відзнятих відеоматеріалів, виявились тими самими «тітушками» з Майдану. Тоді поліція теж самоусунулась, а розслідування по факту закінчилось нічим.


Тепер ми спостерігаємо схожу картину, власники компанії «ТАКО», а на сьогоднішній день співвласники ГР «АСТ» – Дмитро Колесник та Юрій Пучинкін, перетягнувши свою команду «мотивованих» працівників, таких як наприклад керівник департаменту логістики компанії «ТАКО» – Аміров Олександр Нодарович (гр. Грузії), продовжують вести будівництво своєї аграрної імперії ставлячи ні в що закони та народ України.


Тепер жертвою цих махінацій стало Державне підприємство «Дослідне господарство «Білокриницьке» (ДП «ДГ«Білокриницьке») загальною площею близько 2000 га земельних ділянок, яке знаходиться у власності Національної академії аграрних наук України та має здійснювати свою діяльність для забезпечення аграрно-промислового комплексу України. В такому випадку стає цікаво, хто далі стане мішенню цих «акул агро-бізнесу», і постає закономірне питання, чи не замахнуться вони наступного разу ще вище, якщо поліція продовжить закривати на це очі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *