• Ср. Кві 24th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Лукашенко заявив про відкриття «фронту» проти України

Жов 18, 2021

«Самопроголошений Президент» Білорусі черговий раз звинуватив Україну в «підготовці» супротивників його режиму. Лукашенко провів нараду з підконтрольними йому силовиками та заявив, що його «турбує Україна».

Після того як режим Лукашенка направив потік мігрантів до кордону з Польщею, а польські прикордонники зафіксували на кордоні військових зі снайперськими гвинтівками і білоруський ОМОН, «самопроголошений» Президент сам звинуватив Варшаву, що країна розгортає «цілі корпуси» біля кордонів Білорусі. Олександр Лукашенко заявив, що Польща розгортає свої війська, а також зазначив, що «Литва лізе в кожну щілину, щоб показати свою відданість НАТО і США».

Диктатор вкотре звинуватив Україну у прихисті біженців та створенні навчально-тренувальних таборів, де цілеспрямовано навчають роботі по Білорусі. А також заявив про відкриття «фронту».

«Якщо ці схованки для заходів на території України, то їх не треба тягти до нашого кордону. Вони сховали б десь в іншому місці. Ясно, ми бачимо ознаки непристойних дій щодо Білорусі», – заявив Лукашенко.

ПАРЄ проголосувала за проведення дебатів щодо ситуації з міграційною кризою, яку Лукашенко влаштував на кордоні Білорусі з Литвою і Польщею.

Також білоруський диктатор Олександр Лукашенко вважає, що литовський Вільнюс і польський Білосток є територією Білорусі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *