• Чт. Тра 2nd, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Здолбунівська лікарня отримала кисневу станцію

Гру 24, 2021

Сьогодні у Здолбунів доправлено кисневу станцію. Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук Голова Здолбунівської територіальної громади Владислав Сухляк.

З держбюджету Рівненщина отримала 25,5 млн грн на закупівлю кисневих станцій у «ковідних» лікарнях. Облаштувати кисневі станції, для безперебійного постачання кисню пацієнтам, планується крім Здолбунівської центральної міської лікарні ще у 7 лікарнях області – Дубенській, Костопільській, Сарненській, Клеванській, Дубровицькій, а також обласних дорослій та дитячій лікарнях. 

Нині кисень для хворих зберігається у кисневому резервуарі, який в Здолбунів доставляють зі Львова, з Березного та Рівнеазоту. Однак, як каже директор Здолбунівської лікарні Юрій Висоцький цього не достатньо, тож новині про встановлення станції зраділи.

 Функціонування зазначеної системи надасть можливість лікарям Здолбунівської лікарні громади своєчасно виконувати медичні гарантії для пацієнтів з коронавірусною хворобою та забезпечити їх безперервним процесом постачання кисню за допомогою засобів кисневої станції.

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *