• Пт. Кві 26th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Поблизу Рівного родина меценатів відкрила резиденцію Святого Миколая

Гру 31, 2021

Святкова і вражаюча атмосфера добра і щастя, мрій і фантазій захопила майже чотири сотні квасилівських дітей, подарувала години насолоди і радості.

Уся різдвяна церемонія – традиційне щорічне дійство, яке ось уже десять років організовують відомі у Квасилові приватні підприємці – молоде подружжя Ольги Кожевнікової і Павла Стихуна. Отож 25 грудня місцевий Будинок культури засяяв зимовими і водночас яскравими фарбами, засвітився ялинковими феєрверками, оповіщаючи про те, що дива трапляються.

Вдячні квасилівці відгукнулися у фейсбуці зливою щирих подяк і побажань цій родині. Ще недавно ці добрі та щедрі люди мешкали у Квасилові. Нині ж – на «Щасливому». Однак їхній сімейний бізнес – відоме в Україні підприємство «Pig and chicken» – працює у селищі й займається переробкою м’ясної сировини поросят і курей.

Розповідає староста Квасилова Віта Кисільова, яка познайомилися з цим благородним подружжям у 2012 році.

– Ось уже 15 років, як ця родина в селищі займається благодійністю. Її меценатство (крім організації дитячих свят) це й опіка над одинокими непрацездатними громадянами, дітками з особливими потребами, дітьми-сиротами, яким, зокрема, ці благодійники завжди допомагають зібратися до школи. «Низький уклін і щира вдячність вам за чуйність і доброту від дорослих жителів громади! – дякує родині меценатів Віта Дмитрівна. – Здоров’я, радості та многих літ вашій родині Кожевнікових-Стихунів!

А нині Святий Миколай подарував маленьким квасилівцям багато солодощів і розваг. Практично кожна дитина мала можливість розповісти про свої найпотаємніші бажання Святому Миколаю, побути з ним поряд, переконатися, що він про них дбає. Діти декламували вірші, танцювали, співали і колядували, виявляючи свої основні бажання: «Щоб був на Землі мир!», «Здоров’я батькам, рідним і всім-всім людям!», «Нехай Бог благословляє всіх нас і нашу Україну!»

Звісно, такі справи не робляться просто так і не залишаються без нагороди як тим, хто їх вершить, так і тим, хто приймає. Усе у світі діє за принципом бумерангу. Благодійність народжується в серці і проявляється у віддачі цієї часточки серця іншим. І це не просто свято, а тісне духовне єднання щасливою любов’ю і радістю напередодні Нового року, Різдва і великих таємниць Всесвіту!

Анна ЛИМИЧ

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *