• Сб. Кві 27th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Астрологи назвали знаки Зодіаку максимально несумісні у стосунках

Лют 7, 2022

Астрологи назвали шість пар знаків Зодіаку, яким у виняткових випадках вдається збудувати здорові щасливі стосунки. У більшості випадків таким людям дуже важко витримувати один одного.

Астрологічна сумісність — не головний показник того, чи вдасться людям побудувати гармонійні стосунки, чи ні. Але знаючи знак Зодіаку потенційного партнера можна приблизно спрогнозувати, з якими труднощами рано чи пізно доведеться зіткнутися і наскільки легко ви будете знаходити спільну мову. Про це пише https://life.nv.ua/

Близнюки та Близнюки

Пара Близнюків може стати або найкращими друзями, або найлютішими ворогами. Найчастіше серйозні стосунки їм будувати складно, оскільки вони не вміють планувати у довгостроковій перспективі та часто люблять перекладати відповідальність на партнера. Також часто в таких стосунках існує проблема в комунікації, коли закохані точно не розуміють, що насправді відчуває їхній партнер.

Скорпіон та Водолій

Ці знаки Зодіаку часто зі складністю сприймають одне одного, адже їхні стилі життя, цінності та принципи рідко в чомусь перетинаються. Власні, цілеспрямовані, егоїстичні Скорпіони майже ніколи не можуть порозумітися зі спокійними, ексцентричними та неупередженими Водоліями.

Терези та Овен

Незважаючи на те, що Терези завжди прагнуть підтримувати баланс і рівновагу, у компанії з Овном їх сил виявляється недостатньо. Терези — любителі мріяти і літати у хмарах, у той час як Овни — більш приземлені і реалістичні. Найчастіше ці люди безумовно поважають один одного, але постійно лаються через різний підхід до життя.

Лев та Телець

Лев і Телець можуть стати близькими приятелями, але побудувати дійсно міцні довгострокові стосунки ці знаки майже ніколи не можуть. Причиною цього, в основному, є їхній підхід до життя. Найчастіше рішучість Львів та упертість Тельців стає причиною серйозних конфліктів та скандалів.

Рак та Риби

Раки і Риби — дуже чутливі люди за своєю натурою, але вони звикли висловлювати цю свою рису по-різному: Раки вважають за краще зберігати свої емоції всередині, а Риби не соромляться яскраво і загальнодоступно демонструвати, що відбувається у них на душі, крім цього, цим вони можуть успішно маніпулювати оточуючими. Абсолютно різний підхід до комунікації часто стає причиною непорозумінь, сварок та скандалів.

Овен та Овен

Головна складність цих стосунків у тому, що Овни не люблять, не вміють і не планують визнавати своїх помилок та неправоти. Вони до останнього відстоюватимуть власну думку, доводячи, що тільки вона може бути правильною. У такій парі будь-яка суперечка чи маленька сварка можуть за мить перетворитися на скандал світового масштабу.

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *