• Пт. Кві 19th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Ярмарку біля центрального ринку Рівного дали дозвіл працювати ще три місяці

Лют 16, 2021

На три місяці подовжили термін дії дозволу на роботу Ярмарку поруч з центральним продовольчим ринком міста. Рішення ухвалили сьогодні під час засідання Рівненського міськвиконкому.

– До нас приходили торговці з Ярмарку, люди хвилювалися, що їх почнуть виселяти з робочих місць у кінці лютого. Адже термін дії ярмарку завершується в лютому. Ми поспілкувалися і вирішили продовжити його роботу ще на три місяці. Їх це питання влаштувало. Тому й ухвалено таке рішення. Згодом будемо вирішувати, що далі з цим робити, – прокоментував міський голова Олександр ТРЕТЯК.

Нагадаємо, Ярмарок в м. Рівному діє на вулицях Гетьмана Полуботка (від вул. Гетьмана Сагайдачного до вул. Пересопницької, зі сторони парної нумерації будинків), Пересопницькій (від вул. Гетьмана Полуботка до торговельного ряду з продажу зрізаних квітів власного вирощення, зі сторони непарної нумерації будинків), Шевченка (від вул. Гетьмана Сагайдачного до вул. Пересопницької).

Свого часу, даючи дозвіл на роботу ярмарку на кілька років, міська влада намагалася впорядкувати вуличну торгівлю біля центрального ринку.

Планувалося, що за цей час торговці знайдуть собі місця для роботи на облаштованих ринках чи в торгових закладах міста. Однак, люди не бажають йти з вулиці, нарікаючи на нестачу місць на ринках та зависоку вартість орендної плати.  

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *