• Ср. Тра 1st, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

На Рівненщині СБУ виявила фанатів росії

Сер 29, 2022

В нашій області СБУ викрила нових прихильників окупантів. Однією з них була громадянка рф. Жінка здала ворогу дані про розміщення техніки ЗСУ.  

СБУ Рівненщини продовжує викривати осіб, які публічно закликають до агресивної війни та розв’язування воєнного конфлікту. 

Так, співробітниками Управління встановлено трьох мешканців Рівненської області, які, використовуючи заборонену соціальну мережу «Одноклассники», поширювали антиукраїнські матеріали, прославляли рашистів та відкрито виправдовували російську агресію. 

Під час санкціонованих обшуків у помешканнях підозрюваних, правоохоронці вилучили:

– мобільні телефони;

– комп’ютерну техніку; 

– блокноти та чорнові записи.

Також, під час зібрання доказової бази оперативники встановили, що крім поширення деструктивної пропаганди, одна із підозрюваних – громадянка рф здійснювала листування з представником фсб рф, якому надала фото військової техніки, що рухалася через один із населених пунктів Рівненської області, а також – дані про місце знаходження військовослужбовців ЗСУ. 

За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури, вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.114-2 та ч.1 ст.436-2 КК України.

Наразі вирішується питання про повідомлення іншим зловмисникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 436-2 КК України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *