• Пн. Тра 20th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

У Рівному затримали крадія

Вер 1, 2022

Вчора до поліції звернулася невідома і повідомила, що із вікна квартири бачить, як чоловік намагається проникнути до підвалу багатоповерхівки по вулиці Романа Шухевича.

Наразі 29-річний житель обласного центру перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі Рівненського РУП повідомили йому про підозру за фактом замаху на крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану.

– Слідчо-оперативна група Рівненського РУП встановила, що зловмисник, шляхом пошкодження дверей, проник в підвальне приміщення, звідки намагався винести каністри з пальним. Крім того, прихопив у свій наплічник декілька банок консервації. Закінчити крадіжку не вдалося, бо поки думав що б іще поцупити — до підвалу зайшли патрульні. Інспектор-криміналіст під час огляду місця події вилучив докази його злочинної діяльності, зокрема: знаряддя вчиненого злочину, одну десятилітрову та три п’ятилітрових каністри із пальним, – повідомляє Поліція Рівненської області.

29-річного зловмисника затримали у порядку статті  208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Відомо, що він не раз потрапляв у поле зору поліцейських за крадіжки та злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотичних речовин.

Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *