• Чт. Бер 28th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Квасилівську амбулаторію приєднали до Центру ПМСД “Центральний” міста Рівне

Лют 25, 2021

Триває процес приєднання Квасилова до Рівненської громади.

Рішеннями Рівненської міської ради стосовно прийняття у комунальну власність Рівненської територіальної громади закладу охорони здоров′я “Квасилівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини” до КНП “Центру ПМСД “Центральний” РМР приєднано Квасилівську амбулаторію загальної практики – сімейної медицини. Амбулаторія раніше була структурним підрозділом Рівненського районного центру ПМСД.

Доки відбувається офіційна процедура прийому-передачі з однієї територіальної громади на іншу, медичне обслуговування жителів Квасилова не активно триває.

” Квасилівська амбулаторія ЗПСМ розташована по вул. Молодіжна, 22-А, що в Квасилові. Наразі в ній 2 лікарі загальної практики-сімейної медицини надають медичну допомогу населенню та підписують декларації про медичне обслуговування, – говорить староста Квасилова Віта Кисільова.

– Водночас в нас є проблеми з умовами в яких працюють лікарі та доступністю закладу для пацієнтів. Тож вже зараз розглядають варіанти залучення коштів, щоб кожному мешканцю Квасилова можна було мати можливість отримати якісні медичні послуги первинної ланки, не виїжджаючи в Рівне”.

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *