• Сб. Кві 27th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Розшукуваний у Рівному хлопчик сам повернувся дому

Гру 22, 2022

Вчора, 21 грудня, о 20:20 до поліції звернулася схвильована жінка і повідомила, що її 12-річний син о 16:30 вийшов від бабусі та дідуся, які проживають у Рівному, із наміром їхати додому у село Забороль Рівненського району. Втім, за місцем проживання він так і не з’явився.

Про це повідомили на сторінці Поліції Рівненської області.

«На розшук хлопчика негайно було орієнтовано особовий склад Рівненського районного управління поліції, відділення поліції №1 (м. Рівне)  та відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Рівненській області.
Поліцейські обстежили місцевість у напрямку населеного пункту, де проживала дитина, та, власне, село Забороль. Також перевірили пункти обігріву, вокзали, вулиці обласного центру, орієнтували на розшук зниклого громадськість».

Проте близько першої години ночі дитина сама повернулась до будинку бабусі та дідуся. Хлопець пояснив, що весь цей час ховався у багатоповерхівці, аби не повертатись додому через конфлікт із рідними.

Зазначається, що жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було. А поліцейські провели із дитиною профілактичну бесіду щодо недопущення подібної поведінки у майбутньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *