• Пн. Тра 20th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Працівники міграційної поліції Рівненщини примусово відправили на батьківщину уродженця Єгипту

Січ 25, 2023

Оперативники міграційної поліції області у взаємодії із  працівниками Рівненського міського відділу ДМС викрили 45-річного іноземця, який нелегально перебував на території України, зокрема у Рівному.

Про це повідомили на сторінці поліції Рівненської області.

«Під час проведення відпрацювань із протидії незаконному перебуванню іноземців на території України та Рівненщини в тому числі, працівники управління міграційної поліції спільно із колегами з інших підрозділів встановили, що громадянин Єгипту одружений з українкою та проживав у Рівному із 2013 року. Втім, посвідку на тимчасове проживання в Україні, термін якої закінчився у травні 2022, не продовжив.
Порушуючи вимоги міграційного законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства, іноземець територію України в обумовлені строки не залишив, за що був притягнутий до адмінвідповідальності.
Нелегала доставили до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, що у Волинській області. Після оформлення всіх необхідних документів, відповідно до рішення суду, його примусово видворили з території України».

Зазначається, що сьогодні, 25 січня, працівники міграційної поліції та міграційної служби супроводили іноземця до пункту пропуску державного кордону  «Шегині» для повернення у країну походження.

Тепер на найближчі п’ять років йому заборонено в’їзд у нашу державу. Втім, якщо він не сплатить штраф за порушення міграційного законодавства, то термін заборони  може сягнути восьми років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *