• Сб. Тра 18th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

На Рівненщині небайдужі громадяни затримали злодія

Січ 25, 2023

Вчора, 24 січня, близько 13:30 на вулиці Гетьмана Сагайдачного у Рівному перехожі затримали чоловіка, який намагався поцупити дитячі памперси.

Як повідомили в поліції, 32-річний рівнянин шляхом вільного доступу здійснив крадіжку підгузків із магазину, але був затриманий на вулиці небайдужими громадянами.

«Один із них почав поводити себе зухвало: перебуваючи у громадському місці він шарпав «затриманого» за одяг, нецензурно висловлювався на його адресу та наносив чоловікові тілесні ушкодження. Очевидець зафільмував  усе це та виклав в інтернет: правоохоронці виявили відео під час моніторингу та  задокументували. 
Відомо, що 32-річний чоловік уже потрапляв у поле зору поліцейських за вчинені майнові злочини. Він пояснив, що хотів викрасти підгузки для своєї малолітньої дитини».

Наразі, за фактом замаху на вчинення таємного викрадення чужого майна, скоєного в умовах воєнного стану, слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 15 частини 4 статті 185 КК України.

Крім того, дізнавачі Рівненського РУП внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 КК України за фактом хуліганських дій, вчинених 39-річним жителем обласного центру.

Досудове розслідування триває у обох кримінальних провадженнях. Вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *