• Чт. Тра 2nd, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Патрульним Рівненщини двічі пропонували неправомірну вигоду

Сер 15, 2023

Патрульні на Рівненщині зіткнулися з двома випадками, коли водії намагалися запропонувати неправомірну вигоду, щоб уникнути відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Рівненської області.

Перший випадок трапився нещодавно на автомобільній дорозі М-19 Доманове — Ковель — Чернівці — Тереблече, поблизу населеного пункту Ужинець, інспектори зупинили автомобіль Mercedes-Benz за порушення правил дорожнього руху: під час руху транспортного засобу водій користувався засобом зв’язку, тримаючи його в руках.

Керманич повідомив інспекторам, що не бажає, щоб на нього складали адміністративні матеріали та запропонував неправомірну вигоду, в розмірі 500 гривень. А коли інспектори попередили його про кримінальну відповідальність, останній поклав грошові кошти на водійське сидіння службового автомобіля.

Патрульні винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування засобу засобами зв’язку під час руху) КУпАП.

Другий випадок відбувся учора, близько 16-ї години, на стаціонарному посту поблизу населеного пункту Корець, інспектори за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль Toyota Camry. За не притягнення до адміністративної відповідальності, водій запропонував поліцейським неправомірну вигоду в розмірі однієї тисячі гривень, на неодноразові попередження про кримінальну відповідальність чоловік не реагував.

Патрульні винесли постанову за ст. 125 (Інші правопорушення) КУпАП.

В результаті обох подій, на місця викликали слідчо-оперативні групи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *