• Нд. Кві 28th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Кремль доукомплектовує окупаційні війська кадровими військовими

Бер 29, 2021

Контроль комплектування військовослужбовцями підрозділів російських окупаційних військ здійснює комплексна комісія збройних сил Російської Федерації. Джерело УНІАН.

Росія під прикриттям заходів бойової підготовки перекинула на окупований Донбас партію кадрових військових для доукомплектування з’єднань і частин першого та другого окупаційних армійських корпусів.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони з посиланням на дані розвідки.

Зазначається, що командування збройних сил РФ упродовж цього тижня розповсюджувало заяви про проведення виключно планових заходів оперативної та бойової підготовки з відпрацювання питань пересування військ, зокрема поблизу кордонів з Україною.

Водночас, як зауважили в українському оборонному відомстві, під прикриттям заходів бойової підготовки окупанти забезпечували приховане переміщення через неконтрольовані Україною ділянки кордону на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях російських кадрових військовослужбовців для доукомплектування з’єднань і частин першого та другого окупаційних армійських корпусів.

Встановлено, що контроль комплектування військовослужбовцями підрозділів та перевірку виконання інженерно-фортифікаційних робіт на передових позиціях з’єднань і частин російських окупаційних військ здійснює комплексна комісія збройних сил РФ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *