• Сб. Кві 27th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

У Рівному правоохоронці викрили та затримали двох розповсюджувачів наркотиків

Бер 29, 2024

Свій «бізнес» наркоділки вели онлайн: замовлення отримували з телеграм-каналів та відправляли їх, користуючись послугами логістичної компанії.

Як повідомили в поліції, злочинну діяльність «складменів» задокументували працівники управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП в Рівненській області спільно зі слідчими Рівненського РУП, за інформаційної підтримки відділу кримінального аналізу та за процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури.

21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, затримали під час відправки трьох посилок із амфетаміном загальною вагою 15 грам.

28-річного рівнянина поліцейські викрили під час відправки 11 «посилок» із канабісом та галюциногенними грибами загальною вагою 80 грам.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання наркозбувачів поліцейські вилучили майже кілограм наркотиків шести видів: канабіс, амфетамін, мефедрон, «ЛСД», галюциногенні гриби та гашиш.

Загальна вартість вилученого у них «товару» за цінами чорного ринку становить 750 тисяч гривень.

Зловмисників затримали у порядку статті 208 КПК та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Обом слідчі за процесуального керівництва прокуратури повідомили про підозру у збуті наркотичних засобів за ч. 2 ст. 307 КК України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *