• Чт. Кві 25th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Управління культури міста Рівного очолить новий керівник

Кві 21, 2021

Тарас Максименко відсьогодні не очолює міське управління культури в Рівному. Про це вже колишній чиновник повідомив сьогодні зранку на своїй сторінці в соцмережі. Після звільнення з посади Тарас Максименко залишається працювати в Рівному.

Він подякував усім, із ким довелося працювати:

«Шановні працівники галузі культури, творчі та небайдужі рівняни! Дозвольте проінформувати вас, що відсьогодні я вже не начальник управління.

Загалом, галузі культура – віддав 11 років свого життя. Починав з директора парку, потім 5 років очолював міський палац культури і уже більше 5 років – управління культури і туризму Рівненського міськвиконкому.

За плечима сотні заходів, організованих концертів, івентів.

В активі – проведені розкопки замку Любомирських з встановлення точного місця розташування замку, віднайденням та консервацією його решток; розкопки в парку палацику “На гірці”, які закінчилися побудовою підземель (“нори Максименка”), які незважаючи на усі перепони бюрократичної машини невдовзі приймуть усіх бажаючих рівнян та гостей міста.

Управління культури першим було зареєстроване на платформі грантодавців та грантоотримувачів PADOR та записало собі в позитивну історію реалізований перший твердий проект за 30-ти річну історію міста Рівного.

Окрім, того ми ознакували більше 150 пам’яток або потенційних пам’яток історії, культури та архітектури у просторі нашого міста.

Командою культури за останні роки зроблено чимало, але не все. Багато я особисто не зміг зробити. Десь не вистачило наполегливості, десь не знайшов підтримки у мешканців, а десь банально не вистачило коштів та сприяння.

Дякую усім хто був поруч, усім з ким працювали пліч о пліч! Дякую вам за підтримку, без вас я б не зміг!

Культурі міста є ким пишатися – ви її справжнє надбання!!!

Інформую, що залишаюся працювати у місті Рівному, продовжу допомагати команді однодумців розбудовувати Рівне та реалізовувати цікаві проекти у нашому місті», – написав Тарас Максименко на своїй сторінці у фейсбуці.

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *