• Пт. Тра 3rd, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

У Рівному в закладчика поліцейські вилучили майже кілограм психотропів

Кві 23, 2024

Загалом, у 28-річного раніше судимого рівнянина вилучили майже 150 закладок із небезпечними наркотиками: їх вартість за цінами «чорного» ринку становить орієнтовно півмільйона гривень.

Про це повідомили в пресслужбі поліції області.

У поле зору працівників роти поліції особливого призначення 20 квітня близько 19 години потрапив чоловік, який неподалік вулиці М. Карнаухова ходив по полю.

Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили у нього 49 закладок з «Альфа-PVP», ніж та стартовий пістолет.

У подальшому, за місцем проживання 28-річного мешканця Рівного слідчі, оперативники управління протидії наркозлочинності за силової підтримки спецпризначенців провели невідкладний обшук, де виявили 89 розфасованих пакетиків із особливо небезпечною психотропною речовиною «альфа-PVP», три пластикові ємності із аналогічним вмістом загальною вагою понад півкілограма.

Крім того, в місцях, де молодик встиг зробити закладки, поліцейські виявили та вилучили іще 10 пакетиків із «альфа-PVP».

Правоохоронці встановили, що 28-річний мешканець обласного центру замовляв велику кількість наркотику через одну із логістичних компаній, а в подальшому — фасував та розкладав закладки в різних районах міста й області.

Він і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, грабежів та шахрайств, за що із 14-ти років відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Слідчі Рівненського РУП за процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури повідомили 28-річному рівнянину про підозру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *