• Ср. Тра 8th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Визначили переможців спортивного фестивалю у Рівному

Кві 23, 2021

Недавно на Рівненщині відбувся фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я», що реалізовується щорічно 7 квітня з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.

Про це повідомляє Спорт для всіх Рівненщини.

Місцями локації фестивалю в територіальних громадах області були центральні площі населених пунктів, навчальні заклади та інші місця масового перебування населення. Учасниками могли стати всі охочі, незалежно від статі, віку чи рівня фізичної підготовки. Захід проводився для того, щоб презентувати ранкову зарядку як один із чинників гармонійного розвитку людини, а також сформувати сталу потребу у населення займатися фізичною культурою та масовим спортом.

 Ініціатором проведення фестивалю cтав комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за участю Відділення НОК України в Рівненській області.

Переможців та призерів серед територіальних громад області визначали за найбільшою кількістю учасників у відсотковому відношенні до усіх жителів громад та за підсумками наданих звітів, фото та відеоматеріалів, статтей у друкованих ЗМІ, інформацій у соціальних мережах. т

Отже, за підсумками проведення фестивалю ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» визначено наступних переможців та призерів:

І місце – Корецька територіальна громада;

ІІ місце – Здовбицька територіальна громада;

ІІІ місце – Вирівська територіальна громада. 

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *