• Пт. Кві 26th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Усі рівненські кікбоксери – з медалями Кубка Європи

Тра 20, 2021

Рівненські кікбоксери виправдали сподівання. Всі шестеро наших спортсменів, які цими днями брали участь у Кубку Європи з кікбоксингу WAKO, що проходив у сербському Белграді, вибороли нагороди.

Додому вони повернулися, маючи у своєму активі шість золотих і три бронзові медалі. А Рівненська міська федерація кікбоксингу, яку очолює чемпіон світу Роман Кроль, отримала кубок кращого клубу Європи за підсумками медального заліку.

Так, зокрема, переможцями одного з найпрестижніших європейських турнірів стали Михайло Івтушок (І юнацький розряд), члени національної збірної Владислав Орел (кандидат у майстри спорту) та Ігор Дудник (І дорослий). У свою чергу Аліна Мартинюк (КМС) та Дмитро Леоновець (І дорослий), які також представляють національну збірну, та Данило Тищук (КМС) вибороли почесні треті місця.

Усіх вихованців наставникам Бійцівського клубу «Ліга Чемпіонів FCLC» Романові Кролю, Іванові Хащівському та Ірині Орел до Кубка Європи допомагали готували тренери з ДЮСШ№5 (директор Юрій Марчишин)та БК «Легіон» (керівник Микола Поленчук).

Наша команда загалом показала дуже хороший результат, хоча й виконали поставлене завдання на 80 відсотків, – каже Роман Кроль. – За підсумками змагань маємо дві нагороди кікбоксерів, які виступали у дорослій категорії. Це, зокрема, золота медаль і Кубок Європи Ігоря Дудника та «бронза» Аліни Мартинюк, яка, стартуючи у дорослому спорті, поступилася чинній чемпіонці світу. Яскраву перемогу над болгарином здобув у фіналі Владислав Орел, який завершив поєдинок нокаутом суперника у першому раунді. Дмитро Леоновець, програвши за рішенням суддів один бій, отримав бронзову нагороду. Медаль такого ж гатунку виборов і Данило Тищук. А от Михайло Івтушок, який успішно провів усі свої десять поєдинків, став кращим серед дітей віком 10-12 років. Не менш вагомою у змаганнях, в яких взяли участь збірні 19 країн Старого континенту, стала наша спільна нагорода – кубок кращого в Європі клубу з кікбоксингу.

Та найважливіше, зі слів Романа Кроля, що кожна перемога на міжнародних аренах рівненських спортсменів є вагомим внеском у скарбницю спортивної слави міста.

Василь ГЕРУС

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *