• Пт. Бер 29th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Дорогу до Білого озера хочуть передати державі

Чер 1, 2021

Дорогу, яка веде до туристичної перлини Рівненщини – Білого озера, що у Вараському районі, хочуть передати у державну власність.

Звернення до Держагентства автомобільних доріг України стосовно передачі у державну власність дороги розгляне на одній з найближчих сесій Рівненська обласна рада. Ініціювала його обласний депутат з Вараша Олена Корень. Повідомляє Volodymyrets.city

Дорога Т-18-08 Зарічне – Борове – Стара Рафалівка – Полиці проходить через смт Зарічне, села Привітівка, Перекалля, Борове, Рудка, Більська Воля, Собіщиці, Стара Рафалівка, Суховоля, смт Рафалівка і село Полиці. Вона, вже багато років, одна з найгірших в області. Особливо та ділянка, яка пролягає через села Рудка та Більська Воля.

Ця дорога фактично з’єднує зарічненську громаду через Стару Рафалівку із центром Вараського району – містом Вараш – і проходить ще через дві територіальні громади: Рафалівську та Полицьку.

Щорічно усі обласні чиновники і всі народні депутати від округу обіцяють її відремонтувати. Але чомусь щоразу ремонтують одну й ту саму ділянку.

Звісно, це справа не одного року. Але гарантію початку робіт над її проектуванням та ремонтом давали і народний депутат Віктор М’ялик, і голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, і голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук. – йдеться в повідомленні.

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *