• Пт. Кві 26th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Рівненські медики отримали “Ордени Святого Пантелеймона”

Чер 18, 2021

Напередодні Дня медичного працівника міський голова Олександр Третяк привітав колективи усіх медичних закладів Рівного з професійним святом.

– Найкращі медики в Україні працюють у нашій громаді. Дякую кожному за самовіддану працю, адже вашими руками творить Бог. Будьте здоровими, щасливими, вдячних вам пацієнтів та Божого благословення, – зазначив міський голова Олександр Третяк.Зазначимо, що троє рівненських медиків на передодні свята стали переможцями І етапу «Медичного Оскара» та отримали відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» та «Медаль Святого Пантелеймона».

  1. «Орден Святого Пантелеймона» у номінації «Вірець служінню суспільству» отримав лікар-анестезіолог ЦМЛ, лікар 25-ї української антарктичної експедиції – Ігор Дейнека
  2. «Орден Святого Пантелеймона» в номінації «Найкращий медичний працівник» (відзнака для середнього медичного персоналу) отримала старша медична сестра урологічного відділення КНП “Центральна міська лікарня” РМР” Інна Мельничук.
  3. «Медаль Святого Пантелеймона» у номінації «За турботу і ласку до хворого» отримала старша медична сестра кардіологічного відділення ЦМЛ – Тетяна Васечко.

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *