• Чт. Кві 18th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

На Рівненщині півфіналістку “Голосу країни” звільнили з посади керівника

Сер 19, 2021

Конкурсний відбір провели 18 серпня, серед двох кандидатів. Обрали керівника закладу на таємному голосуванні.

Новим директором МБК «Залізничник» стала Оксана Василюк. Вона з 2014 року очолювали будинок культури у селі Сварині Сарненського району.

Також на посаду претендувала попередній директор закладу Галина Куришко, яка працювала на посаді директора МБК «Залізничник» з 2016 року. На базі закладу створила вокальну студію «Спалах», де проводяться навчання з естрадного та народного співу. Вона стала півфіналісткою 11 сезону вокального шоу “Голос країни”. А наразі виконавиця випустила свій дебютний альбом — «Ой зійдися, родино». Однак члени комісії не підтримали її кандидатуру.

— Обидві претендентки надзвичайно успішні, але в різних сферах культури. Вони багато чого досягли. Це помітно за презентаціями. Вибрати когось одного, для мене особисто, було складно. Однак більшість голосів отримала пані Оксана. Основним завданням зараз для нового директора буде утримати ту високу планку, яку підняла попередня керівниця, — прокоментував результати відбору Едуард Раковець, начальник управління культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради.

На сторінці Фейсбук Галини Куришко  жителі Сарн висловлюють незадоволення тим, що пані Галина не буде очолювати надалі МБК “Залізничник”

Джерело 7dniv.rv.ua з посиланням на Сарни

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *