• Сб. Кві 20th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Більше 40 вулиць Рівного 20 серпня залишаться без світла

Сер 19, 2021

З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи 20 серпня. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.

З 09:00 до 17:00 буде відсутня електроенергія в м. Рівне частково: вул. Медична, Студенська, Д.Галицького, Київська, Дачна, Гребельна, Зелена, Чорновола, Пасхальна, Прилужна, Трипільська, Зелена, Надвірна, Прилужна, Сепранкова, Фруктова, Т.Добровольців, Гостинна, Приозерна, Озерна, Журавлина, Досвітня, Барвиста, Дачна, Гребельна, Відрядна, Свєшкікова, Вербицького, Жуковського, Кременецька, Осипова, Карпінського, Дарвіна, Веделя, Самокша, Відінська,  Весняна, Корненська, П.Скоропадського, Чеська, Чорновола, пров.Весняний.

З 09:00 до 17:00 буде відсутня електроенергія в Рівненському районі частково: с. Клевань-1, Клевань-2, Грушвиця, Антопіль, Бабин, Руда Красна, Новостав, Углище, Жобрин, Б.Криниця, Новостав, В.Житин, Сухівці.

– Перепрошуємо за тимчасові незручності і нагадуємо, що таким чином ми дбаємо про безпеку населення. – повідомляє ПрАТ “Рівнеобленерго”

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *