• Пт. Бер 29th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

У Рівному звільнили директорку міського ЦНАПу Наталію Хомич

Жов 8, 2021

Сьогодні стало відомо, що міський голова Рівного Олександр Третяк своїм розпорядженням звільнив із посади начальника Управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненськоі міської ради (директора Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному) Наталію Хомич.

Ось, що вона написала на своїй сторінці в соцмережі з цього приводу:

“…Хочу щиро подякувати моїй сім’ї та близьким друзям за колосальну підтримку та любов. Ви завжди поруч — це найвища цінність, яка є.

Моя неймовірна, щира та найкраща команда – від усієї душі хочу висловити Вам слова подяки за Вашу щоденну наполегливу працю, безмежну підтримку та любов. За те, що кожного дня зустрічали посмішкою і радістю в очах Ви — найкращі.

Від усього серця дякую Хомко Володимир за надану мені довіру очолити Управління. За турботу, опіку та любов до команди, підтримку всіх ініціатив і креативних ідей для покращення надання адміністративних послуг.

Щиро дякую Віталій Герман та Юлія Шигорева за чудову команду, досвід, допомогу, навчання та Ваш безцінний вклад у розвиток Центру”.

Нагадаємо, розмови про ймовірне звільнення з посади Наталії Хомич точилися вже кілька місяців. Нещодавно завершилася друга службова перевірка її діяльністю у звязку із скаргами рівнян, буцімто невдоволених роботою ЦНАПу. У кулуарах навіть називають імя нового керівника ЦНАПу – депутатки Рівнеради від ЄС Наталії Майорової. 

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *