• Чт. Кві 25th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Рівненські баскетболістки зазнали поразки у першому матчі туру

Жов 23, 2021

У черговому матчі Чемпіонату України з баскетболу серед жіночих команд БК “Рівне” приймало суперників івано-франківську команду “Франківськ-Прикарпаття”.

У складі гостей – чимало досвідчених гравців, які мають чималий досвід виступів на міжнародних аренах багато часу провели на Європейських аренах. Тому вже з перших хвилин вони приголомшили нашу молоду команду і дебют гри став вражаючим для нас – 1:13.

Однак рівненські тренери внесли корективи у дії своїх підопічних  спочатку скоротили відставання до мінімуму. А згодом і вирівняли ситуацію – 23:23 у середині другої чверті. Тим не менше свої ж помилки в нападі та захисті не дозволили господаркам переломити хід зустрічі. Після чергового провалу рівнянки знову відпустили суперниць.  І хоча після великої перерви ціною неймовірних зусиль баскетболістки БК “Рівне” знову здобули нічию – 37:37, тим не  гості  все ж виявилися сильнішими. Вони більше вже не дозволили нашій команді зазіхнути на перемогу. Отож, 50:62  (10: 16, 17:17, 17:17, 6:12) – поразка рівнянок. 

Найрезультативнішою у нас стала Христина Кулеша  – 14 очок, 9 набрала Людмила Спиридонова, по вісім – Ярослава Іванюк та Вікторія Шматова.

Завтра о 13-й 30 повторна зустріч.

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *