• Чт. Тра 2nd, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Вакцинація рятує життя

Лис 3, 2021

Останнім часом антивакцинаторські настрої досягають апогею і виливаються в незрозумілі перепалки в соціальних мережах, протести чи мітинги. Тим часом збільшення числа щеплень за останні дні дає свої плоди: статистика захворювань по Україні повільно, але впевнено знижується.

Майже 2 тисячі людей сьогодні беруть участь в акції протесту проти вакцинації від COVID-19 у центрі Києва. Наразі рух автотранспорту центральними вулицями столиці вже відновлено.

Як розповіли агентству “Інтерфакс-Україна” у середу в прес-службі ГУ Нацполіції Києва, учасники акції протесту наразі розмістилися біля будівлі Верховної Ради. “Рух транспорту вулицями Грушевського, Лютеранською вже відновлено”, – повідомили у главку.

У повідомленні поліції Києва на сторінці у Facebook наголошується, що поліцейські забезпечують правопорядок у центральній частині міста, де відбувається акція за масовою участю громадян.

Тим часом, як повідомляє Українська Правда з посиланням на МОЗ, кількість щеплень за добу наблизилася до рекорду.
Протягом дня 2 листопада щеплення проти коронавірусу зробили понад 310 тисяч українців, що коливається у межах рекордів від початку кампанії з вакцинації.

Тож чому у тверезо мислячому суспільстві, яке шляхом щеплення рятує своє життя і життя інших, і, до слова, наочно бачить позитивні показники цього методу, з’являються антивакцинаторські настрої? Чи не схожа ця масова істерія на чітко продуманий план зашкодити імунізації населення в Україні?
Як повідомляє сьогодні Українська Правда з посиланням на звіт ЦПД РНБО, Центр протидії дезінформації РНБО за результатами аналізу інформаційного поля Telegram-каналів України підтвердив інформаційну операцію РФ, спрямовану на зменшення рівня вакцинації та зростання кількості смертей.
Як зазначає pravda.com.ua, у звіті наочно показано, як за допомогою мережі засобів масової комунікації, зокрема, у соцмережах та месенджерах, поширюють повідомлення про нібито негативні наслідки вакцинації. Загострена увага на популярних нібито українських політичних Telegram каналах, що пов’язані із РФ. Вони просувають деструктивні наративи за допомогою як публікацій, а також ботів у коментарях до них.

Те, що усі ці канали адмініструються з Росії – підтверджує також СБУ, зазначає Українська Правда.
До слова, серед населення своєї держави РФ проводить кампанію на користь вакцинації.
Висновок очевидний: Росії вигідно послабити нашу державу будь-якими методами. І навіть таким.


Вибір за кожним із нас: ставити під загрозу здоров’я і бути гвинтиком у брудній політичній грі чи попіклуватися про себе та країну, зробивши щеплення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *